Marti 14 Noiembrie 20:00

Impro Fly

Marți, pe 14 noiembrie, de la ora 20:00, trupa Impro Fly are un nou show de comedie improvizată la Hidden, gazda noastră minunată. Pornim de la sugestiile tale (locurile tale preferate, obiecte sau relații) și scenele se desfășoară în fața ta, totul fiind improvizat pe loc. Te așteptăm la Hidden – The Social Space pe Str. Doamna Chiajna 26 (zona Timpuri Noi) în București, cu multă voie bună și bere craft pe măsură.

Rezervă un loc (sau mai multe!) la 0745 480 360 (Tiberiu) sau trimite-ne un mesaj pe pagina Impro Fly (https://www.facebook.com/improfly).

Intrarea si ieșirea sunt gratuite, iar la final primim donații, după cât și cum ți-a plăcut.

Distribuția: Sonia Neagoe, Tiberiu Anghelina, Laura Drăgoi, Dana Dinca, Tibi Spătăreanu si Andu Reghină

1 Ora

Intrare Libera


Joi 16 Noiembrie 19:30

Stand-up Open Mic la Lloyds Pub

🗓️ Joi, de la 20:00, hai să te distrezi gratis la Stand-Up Comedy/Open Mic, prezentat de Radu Giurcă. 🎤
Ce este OpenMic, te întrebi?

Este seara în care 10 comedianți, unii amatori, alții la mijloc sau la sfârșit de drum, urcă 5 minute pe scenă în încercarea de a te face să râzi. Sau măcar să te bucuri că nu ești în locul lor. Oricum ar fi, te vei distra! Și fie că râzi, fie că nu, berea același gust are! 🍻

Și că tot veni vorba de bere, berea e aproape gratis. Adică 10 lei. 10 lei o bere! Nu-ți vine să crezi, așa-i?! Parcă te-ai teleportat în urmă cu 10 ani! Vino pentru bere și îți garantez că vei rămâne pentru comedie!

Dacă vrei să vii:
📱 Rezervare(musai) la +40 766 660 922
🎟️ Intrarea este gratis și berea 10 lei
🗺️ Lloyd’s Pub, strada Colței 16.

📝 Dacă vrei să participi:
Foarte simplu, trimiți mail la openmiclloydspub@gmail.com cu precizarea că vrei să urci pe scenă în seara respectivă și numele complet.

Cine prinde lista, este rugat să ajungă mai devreme la locație pentru a-și confirma locul.

2 Ora

Intrare Libera


Vineri 17 Noiembrie 21:00

CONCERT PENTRU VOCEA MEA ȘI CHITARA TA

Voce și MC: Doina Antohi
Chitară și voce: Vlad Gălățianu

Concertul este un format muzical care se bazează pe re-interpretarea unor melodii mai mult sau mai puțin cunoscute. Elementul original este implicarea publicului prin interacțiune directă cu acesta – întrebări de tip trivia despre piesele interpretate, scurte discuții depre preferințe muzicale și genuri, stiluri, soliști și band-uri, și, în funcție de energia serii, despre oamenii din public și microuniversul lor. Cei care răspund cel mai mult și sunt cei mai activi sunt incluși în show – li se face o dedicație muzicală improvizată la final. Aici intervine și elementul de teatru de improvizație. În timpul unora dintre piese, spectatorii sunt rugați să scrie cuvinte pe bilețele, inspirați de atmosfera melodiei interpretate – ulterior, acele cuvinte sunt folosite ca sugestii pentru melodii improvizate.

Spectacolul este, așadar, la granița dintre concert de cover-uri și improvizație muzicală, iar emoția principală este dragostea pentru muzică, în toate formele ei.

Concertul are două părți – în prima parte se cântă melodii în limbi străine (engleză, franceză, spaniolă, italiană, portugheză), iar în a doua parte se cântă exclusiv în limba română. Repertoriul este foarte bogat și cuprinde melodii ale unor artiști și trupe clasice internaționale, precum Elvis Presley, The Beatles, Queen, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Albano & Romina Power etc., și românești, precum Corina Chiriac, Marius Țeicu, Romica Puceanu, Pasărea Colibri etc.

La acestea se adaugă și compoziții originale din repertoriul chitaristului și momente de imitație a unor artiști – în cheie comică, dar cu aceeași dragoste pentru muzică.

Repertoriul nu este așadar fix, se poate modifica în funcție de public, de energia spectacolului și a momentului, și se bazează pe cultura muzicală foarte bogată și variată a interpreților.

Bilete prin bilete.ro and mystage.ro


Sambata 18 Noiembrie 20:00

ImproMob

✨ Hai și tu la show-ul 🤷🏻‍♀️ Cu și despre public 🤷🏿, un show de comedie (și uneori tragedie) improvizat pe loc.Cu si Despre Public

ImproMobiștii vor îngheța, vor supraviețui, vor swipe-ui și multe altele, Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023, de la ora 20:00, așa că hai și tu să le oferi propuneri pe care să le înflorească. ATENȚIE! Fiecare show este unic 😉😶‍🌫️

📅 Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023, de la ora 20:00
🗺️ Terasa UBUNTU, Splaiul Unirii 195, București
📱 Rezervări la: 0758 635 771 (Terasa Ubuntu)
🏷️ Show-ul te costă cât crezi că merită și achiți la final, ca donație
⭕ Show-ul este recomandat 16+

Din ImproMob fac parte:
🦇 Simona Draghici
🦁 Alexandra Ionescu
🦅 Nicu Andronic
🦈 Cosmin Radu
🐖 Tiberiu Anghelina
Șerban Baicu

1 Ora

Intrare Libera