Just for Fun Comedy Festival

Noiembrie 13-19 2023 Bucuresti

Festivalul de comedie „Just for Fun” este primul festival, organizat de membrii comunității de comedie în beneficiul comunității, cu intenția de a aduce o gamă largă de stiluri și evenimente de comedie la București, oferind nu numai ateliere de improvizație și spectacole dar și ateliere de stand-up și spectacole ale improvizatorilor și comedianților locali și internaționali.

Scopul este de a umple golul lăsat de Improfest, care este în pauză în 2023, și de a reuni comunitatea comediei din diferite forme, stiluri și grupuri de comedie, pentru a stimula un sentiment de fraternitate și colaborare atât la nivel național, cât și internațional.

Evenimente

Vrei sa participi si tu la Festival?

Dacă doriți să participați la Festivalul de comedie Just for Fun în calitate de performer, dați click aici pentru a afla mai multe despre festivalul tip fringe și completați formularul de participant până la data limită de 30 SEPTEMBRIE 2023 pentru a fi adăugat la programul festivalului.

Festival Pass

Puteți cumpăra un permis de festival care vă dă acces la toate spectacolele festivalului sau puteți alege ce spectacole individuale doriți să vedeti și să cumpărați bilete separat.