Cum se organizeaza un festival de tip fringe?

Modul in care un festival fringe functioneaza este urmatorul:
artistul se ocupa de organizare locatie, ora si modul de incasare a biletelor. Mai departe ne comunica aceste detalii si noi ajutam cu promovare prin mijloacele media oficiale ale festivalului urmand ca dupa spectacol artistul sa faca o donatie catre festival pentru a acoperi costurile de promovare.

Pentru a te inscrie ca participant fringe in festival trebuie sa ai deja o locatie in care sa sustii spectacolul tau, asta inseamna ca trebuie sa stim data (ce trebuie sa fie pe durata festivalului 13-19 noiembrie 2023), locatia si ora spectacolului. Dupa ce ni le comunici noi te trecem in programul oficial si ajutam cu promovarea pe canalele oficiale media. Mai departe participantii fringe fac o donatie din incasari catre festival pentru a ajuta la compensarea costurilor de promovare media oficiale.

Dacă doriți să participați la Festivalul de comedie Just for Fun în calitate de performer, dati click pe butonul INSCRIE-TE pentru a completa formularul de participant până la data limită de  30 SEPTEMBRIE 2023  pentru a fi adăugat la programul festivalului si a beneficia de suportul nostru pentru a va promova spectacolele!